Stabiliteitstraining

Tijdens deze sessies trainen wij de algemene kracht en uithouding van de ‘core’ die de basis vormen van onze rompstabiliteit. Dit zal gebeuren op een functionele manier, m.a.w. gericht op de dagelijkse activiteiten en eventuele sportprestaties. Zo kunnen we dagelijks beter functioneren en gaan we preventief werken op houdingsgerelateerde klachten en sportblessures. De 1-uur durende sessies gebeuren in circuitvorm waarin verschillende oefeningen worden aangeboden. Deze worden steeds persoonlijk aangepast zodat je toch op je eigen niveau en tempo in groep kan trainen. Deze trainingen zijn daarom toegankelijk voor jong en oud, sporters en niet-sporters. Tijdens de oefeningen wordt er veel aandacht besteed aan het aannemen en behouden van een correcte houding. Daarom is één van onze kinesitherapeuten steeds aanwezig om te corrigeren en aan te moedigen waar nodig. De trainingen zullen doorgaan op dinsdag- en woensdagavond (20u00 – 21u00). Andere momenten zijn mogelijk in overleg

INTERESSE?
Bel of mail gerust voor meer info!
T 014 30 82 68
tkabien@gmail.com