Aangename kennismaking

Aangename kennismaking

Praktijk ’t Kabien werd 20 jaar geleden opgericht door Benny Beyens en vormt dé uitvalsbasis voor kinesitherapie, sportrevalidatie en allerlei manuele technieken. Doorheen de jaren groeide de praktijk uit tot een multidisciplinair centrum waar aan de hand van specifieke therapieën en met een wetenschappelijk onderbouwde begeleiding het lichaam opnieuw in balans wordt gebracht. Laten we even kennismaken met ons team en hun specialismen.

Benny Beyens, zaakvoerder
Twintig jaar geleden startte Benny zijn eigen praktijk. Doorheen de jaren verdiepte hij zich verder met diverse opleidingen manuele therapie, applied kinesiology, osteopathie, NST, acupunctuur en volgden vele kleine cursussen en workshops. Sinds een aantal jaren vormde Praktijk Benny Beyens een groepspraktijk waarbij hij ook andere kinesisten tewerk stelde, ieder in zijn eigen vakdomein. Sinds 2018 onderging de praktijk een metamorfose waarbij eerst de naam van de praktijk veranderde in Praktijk ’t Kabien en sinds kort ook de volledige huisstijl/website en kreeg ook het interieur een grondige renovatie. Klaar om u nog jarenlang te begeleiden naar een lichaam in balans.

Je kunt bij hem terecht voor volgende specialismen:
Kinesitherapie/sportrevalidatie – Osteo-acupunctuur – Applied Kinesiology – NST – Redcord – Bekkenschool

Heleen Debrabandere
Heleen genoot een opleiding kinesitherapie waarna nog opleidingen pré- en postnatale kinesitherapie,  lymfedrainage en redcord volgde. Zij begeleidt momenteel ook de stabiliteitstrainingen en de bekkenschool.

Je kunt bij haar terecht voor volgende specialismen:
Kinesitherapie/sportrevalidatie – Manuele lymfedrainage – Pré en postnatale kinesitherapie – Dry needling – Redcord – Bekkenschool