Onze vernieuwde praktijk

Onze vernieuwde praktijk

Enkele maanden geleden doopten we onze ‘Praktijk Benny Beyens’ om tot ‘Praktijk ’t Kabien’ en voerden we daarbij ook een restyling door van ons logo en huisstijl. In de naam ligt de verwijzing naar de elektriciteitskabine hier verderop in de straat.

Sinds een aantal weken kreeg ook ons interieur een facelift. Voortaan ontvangen we u graag in een strak, stijlvol en praktisch ingericht interieur waar privacy en comfort voorop staan. Warme materialen, praktisch ingerichte ruimtes en sfeervolle elementen vormen de basis van onze vernieuwde praktijk. De setting mag misschien veranderd zijn, op de service en kwaliteit die u van ons team gewend bent, kunt u blijven rekenen. Benny, Loes en Heleen heten u van harte welkom.

Welkom bij Praktijk ’t Kabien!